background

Ventilatieroosters

Home / Producten / Ventilatieroosters

Ventilatieroosters

Jargo levert ventilatieroosters van o.a. Duco (Raamventilatie | DUCO) en Renson (Ventilatieroosters: voor elke toepassing een oplossing | Renson)

Als toonaangevende fabrikant van isolatieglas, begrijpen we het belang van een gezond binnenklimaat. Daarom leveren we graag passende ventilatieroosters mee met uw glas als onderdeel van onze complete glasoplossingen. Deze roosters zijn ontworpen om naadloos gecombineerd te worden met onze isolatieglasproducten, waardoor u kunt genieten van frisse lucht en een gezonde leefomgeving. 

Heeft u vragen of advies nodig over het type ventilatierooster? Wij adviseren u graag en hebben ruime ervaring in het leveren van roosters. 

In combinatie met ons isolatieglas helpen onze ventilatieroosters de energie-efficiëntie van uw gebouw te verbeteren. Door natuurlijke luchttoevoer te bevorderen, wordt de behoefte aan mechanische ventilatie verminderd, wat leidt tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Jargo Glas levert een scala aan opties die passen bij uw specifieke behoeften.. Onze ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, waardoor ze perfect integreren in elk raamontwerp zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van uw woning of kantoor.


Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

Gefabriceerd met hoogwaardige materialen, garanderen onze ventilatieroosters een lange levensduur met minimaal onderhoud. Ze zijn bestand tegen de elementen en vereisen slechts af en toe een snelle reiniging om optimaal te functioneren.


Bel of mail ons voor gericht advies over het juiste ventilatierooster voor jouw situatie.

Producten
Vragen ?

Heb je vragen over de kosten van een product, de montage of andere inhoudelijke vragen? Ons team helpt u graag verder!

VRAAG OFFERTE AAN

Stel een vraag

background

Werken bij Jargo Glas?

Bekijk onze vacatures of
Solliciteer direct