background

Duurzaamheid, de Toekomst

Home / Over Jargo Glas / Duurzaamheid de toekomst

Duurzaamheid, de Toekomst

Bij Jargo geloven we dat we maar één aarde hebben en die willen we graag in goede staat aan onze kinderen doorgeven.

Door met onze eigen productie en strategische inkoop voortdurend te investeren in innovatie en optimalisatie van ons proces, wil Jargo glas leveren op een manier die zo min mogelijk impact heeft op onze energie- en grondstofbronnen. Door steeds hoogwaardiger glasproducten te produceren willen we het algehele energieverbruik dat opgewekt wordt met fossiele brandstoffen en dus de CO2 uitstoot verminderen. Wij sluiten ons aan bij wat Bouwend Nederland onlangs publiceerde:

Glasinnovaties spelen een grote rol in de energietransitie.


Bouwbedrijven zijn volop bezig met het energiezuiniger maken van gebouwen. De rol van isolerend glas mag daarbij niet onderschat worden.

Vacuümglas heeft op dit moment de laagst u-waarde: 0,4. Daarnaast komt er dit jaar glas op de markt dat isoleert, de zon weert én verwarmt. Op termijn zou dit verwarmende glas in een goed geïsoleerde, kleine woning zelfs ander warmtebronnen kunnen vervangen. Een grote uitdaging is op de productie circulair op te schalen. (bron: Bouwendnederland.nl: Glasinnovaties spelen grote rol in de energietransitie (bouwendnederland.nl))

Jargo heeft de toekomst helder voor ogen!

Over Jargo Glas
Vragen ?

Heb je vragen over de kosten van een product, de montage of andere inhoudelijke vragen? Ons team helpt u graag verder!

VRAAG OFFERTE AAN

Stel een vraag

background

Ook met plezier naar je werk?

Bekijk onze vacatures of
solliciteer direct