background

Het bedrijf

Al meer dan 35 jaar productie onder eigen merk! 

Sinds 1989 een begrip in de regio en sindsdien gegroeid door passie en ambitie voor het vak.  Klantgericht en volledig op eigen koers, strevend naar de beste kwaliteit! 


Vanaf de oprichting geïnspireerd en vastberaden om deze kans te benutten kochten ze een voormalige glashandel in Vierpolders. Met hard werken en leveren van goede kwaliteit kregen zij hun vaste plek in de glasmarkt. Met de groei van de productie, groeide ook de service en de logistiek en werden zij een volwaardige onafhankelijke fabrikant van (isolatie)glas.

De groei bracht een aantal noodzakelijke verhuizingen mee binnen de regio Rotterdam: van Vierpolders naar Spijkenisse en nu Ridderkerk. 

En de naam Jargo? Die is ontstaan uit het acroniem van de namen van de oprichters! 
Door continu te verbeteren en te moderniseren kon Jargo blijven voldoen aan de alsmaar groeiende vraag naar hoge kwaliteit isolatieglas en andere specialistische glassoorten.

Vandaag de dag staat Jargo onder het bezielende leiderschap van de nieuwe generatie: de gebroeder Jeffrey en Jor. Met het streven naar de beste aanpak en toewijding is bewezen dat het mogelijk is om zowel duurzaam als succesvol te zijn in deze uitdagende industrie. Een erfenis die voortbouwt op de fundering die hun voorgangers bijna vier decennia geleden hebben gelegd.


Over Jargo Glas
Vragen ?

Heb je vragen over de kosten van een product, de montage of andere inhoudelijke vragen? Ons team helpt u graag verder!

VRAAG OFFERTE AAN

Stel een vraag

background

Ook met plezier naar je werk?

Bekijk onze vacatures of
solliciteer direct